Pusryčiai yra svarbus energijos šaltinis mūsų dienos pradžiai. Moksliniais tyrimais įrodyta pusryčių svarba, kuri turi didžiulę reikšmę žinių įsisavinimui bei mokslo rezultatams. Pasitelkiant sveikos mitybos žinias ir savo kūrybinius gebėjimus, sveiki pusryčiai gali tapti meno kūriniu lėkštėje. Tai  žinodami, 4a klasės mokiniai Greta, Ūla ir Tauras dalyvavo nuotoliniame konkurse „Mano sveikų ir skaniausių pusryčių lėkštė”. Greta konkursui pateikė „Migdoliukus” (migdolų miltų keksiukai su varške ir avižų pienu) ir „Grikių dovanėlę” (grikių košė su kepintomis morkų juostelėmis ir saulėgrąžomis). Ūla ir Tauras pusryčiams valgė „Avižėlę” (avižinių dribsnių košę su uogomis ir kokosų drožlėmis) bei „Varškėtukus su u uogomis”.

Džiaugiamės puikiais konkurso rezultatais – Gretos pateikti gaminiai buvo įvertinti I-ąja vieta, o Ūlos ir Tauro – II-ąja vieta.

Leave a Comment